Как да пазарувам


Можете да закупите стоки от ds-dance.com със или без регистрация.

 

На всяка продуктова страница можете да изберете опцията ‘Добави в количката’ след като изберете желаният от Вас размер и цвят напродукта, ако се предлага в повече от един цвят и размер. По този начин запазвате харесаните от Вас продукти във Вашата кошница, която се намира в горния десен ъгъл на всяка страница.

 

Когато отворите кошницата си можете да коригирате количествата на избраните от Вас продукт, както и да премахвате.

 

Тук можете и да изберете доставка до адрес (4.90лв) или офис на Еконт (3.90лв) като селектирате съответното квадратче.

 

Ако желаете да закупите продуктите във Вашата кошница натиснете бутон ‘Поръчка’ и ще преминете към следващата стъпка, която изисква да влезете във Вашия профил, а ако нямате такъв да се регистрирате или просто да попълните данните необходими за доставка на Вашата поръчка.

 

Тук можете и повторно да прегледате избраните от Вас стоки, както и да оставите съобщение към Вашата поръчка ако е необходимо (например специални инструкции за доставка) в полето за коментар в долната част на страницата.

 

За да завършите поръчката си натиснете бутона ‘Потвърди’, след което ще видите страницата за потвърждение, съдържаща номера на Вашата поръчка. Допълнително ще получите и имейл потвърждение, съдържащ както номерът на поръчката, така и закупените от Вас артикули (моля проверете и кошчето/ спам папката)

 

АКО НЕ ВИДИТЕ СТАНИЦА ЗА ПОТВЪРЖДЕНИЕ С НОМЕР НА ПОРЪЧКАТА ВИ, ТО ТЯ НЕ Е ИЗПРАТЕНА. 

В такъв случай моля прегледайте страницата за липсващи/ грешно попълнени данни и непопълнени полета.

 

Ще се свържем с Вас до 2 работен ден след това за да уточним подробностите по доставката, която отнема около 1-2 работни дни.

 

Стоките се заплащат на куриера при получаването им или в съответния офис, като касовата бележка за покупката Ви ще бъде приложена в пратката.

 

Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас на 0876 000199 (от10:00 – до19:00ч.) или на info@ds-dance.com

 

 

Препоръчваме да НЕ се използват стари версии на браузера Интернет Експлорър, тъй като те често причиняват грешки или отклонения при процеса на поръчване онлайн. За да избегнете подобни неудобства моля използвайте Файърфокс, Хром или нова версия на Интернет Експлорър.

 

 

ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ