Как да пазарувам

Можете да закупите стоки от ds-dance.com със или без регистрация.

 

На всяка продуктова страница можете да изберете опцията ‘КУПИ’ след като изберете желаният от Вас размер. По този начин запазвате харесаните от Вас продукти във Вашата кошница, която се намира в горния десен ъгъл на всяка страница.

Когато отворите кошницата си можете да коригирате количествата на избраните от Вас продукт, както и да премахвате.

Ако желаете да закупите продуктите във Вашата кошница натиснете бутон ‘ПРИКЛЮЧВАНЕ НА ПОРЪЧКАТА’ и ще преминете към следващата стъпка, която изисква да влезете във Вашия профил, а ако нямате такъв да се регистрирате или просто да попълните данните необходими за доставка на Вашата поръчка.

 

За да завършите поръчката си натиснете бутона ‘КЛИКНЕТЕ ТУК ЗА ДА ИЗЧИСЛИТЕ ДОСТАВКАТА!!!’, след което ще бъдете препратени към страницата на Еконт и от там избирате дали искате до офис ,до адрес или до еконтомат . След като сте избрали една от трите опции натиснете бутона ПОТВЪРДИ !!! Ако имате затруднение при избиране на офис на Еконт или искате да ни оставете някаква друга информация към вашата поръчка можете да го изпишете в квадратчето което ви излиза в горния десен ъгъл Бележки към поръчката (по избор).За да завършите поръчката си натиснете бутона ‘ПОРЪЧВАНЕ’, след което ще видите страницата за потвърждение, съдържаща номера на Вашата поръчка. Допълнително ще получите и имейл потвърждение, съдържащ както номерът на поръчката, така и закупените от Вас артикули (моля проверете и кошчето/ спам папката)

 

АКО НЕ ВИДИТЕ СТАНИЦА ЗА ПОТВЪРЖДЕНИЕ С НОМЕР НА ПОРЪЧКАТА ВИ, ТО ТЯ НЕ Е ИЗПРАТЕНА. 

В такъв случай моля прегледайте страницата за липсващи/ грешно попълнени данни и непопълнени полета.

Стоките се заплащат на куриера при получаването им или в съответния офис, като касовата бележка ще получите от фирма Еконт.

 

Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас на 0876 000199 или на info@ds-dance.com

 

 

Препоръчваме да НЕ се използват стари версии на браузера Интернет Експлорър, тъй като те често причиняват грешки или отклонения при процеса на поръчване онлайн. За да избегнете подобни неудобства моля използвайте Файърфокс, Хром или нова версия на Интернет Експлорър.

 

 

ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ